CANVIS A LES XARXES SOCIALSDes del projecte Placant Barreres us volem informar a totes aquelles professionals, entitats, instituts i famílies amb les que hem contactat en algún moment, que hem realitzat alguns canvis en els nostres comptes de xarxes socials, per així facilitar la comunicació amb nosaltres, i ens pogueu trobar amb facilitat en les diferents Xarxes Socials on hi tenim un perfil.

CORREU ELECTRÒNIC:
El nou correu electrònic per contactar amb nosaltres és placantbarreres@gmail.com . L'antic correu (src.inclusiu@gmail.com) rebotarà correus cap a l'actual adreça, però en uns mesos deixarà d'estar operatiu del tot.

WEB:
Nou domini www.placantbarreres.org .
Hi podreu trobar informació sobre el nostre projecte: Notícies, perfil de l'equip educatiu, els tallers que realitzem i formes de contacte.

INSTAGRAM:
La xarxa social més propera a les joves, amb fotografies i "Stories" al moment, per apropar una mica més el projecte a totes. L'usuari és @placantbarreres

TWITTER:
Amb una orientació més professional i de contacte amb entitats, institucions, professionals i recursos, també amb informació rellevant del projecte en 280 caràcters. en línia dels anteriors enllaços, l'usuari del tuiter és @placantbarreres

 

SEGUIU-NOS A LES XARXES SOCIALS PER MANTENIR-VOS INFORMADES!