PATROCINA EL PROJECTE

Busquem patrocinadors que ens ajudin a poder pagar el material bàsic per a que les joves que participen en el projecte puguin gaudir de l’oportunitat de practicar un esport tan ric de valors com és el rugbi a la vegada que es desenvolupen com a ciutadanes participatives de la vida associativa i esportiva de la ciutat, i com a agents actives de la societat. 

Per a que serveix la vostra col·laboració?
Amb la vostra col·laboració podrem ajudar a aquestes joves a pagar l’equipament bàsic per a poder jugar al rugbi, així com les fitxes federatives, materials d’entrenament i també podrem facilitar un berenar saludable els dies que participen del nostre taller. Qualsevol petita col·laboració és de gran ajuda per a poder assolir aquests objectius.

Que hi podeu guanyar les empreses col·laboradores del projecte?
  • El primer benefici per a la vostra empresa és de caràcter purament altruista: Donar una oportunitat a les joves de la ciutat que tenen més dificultats.
  • Pel que fa a donar imatge a la vostra empresa, farem que el vostre logotip aparegui a les publicacions de les nostres xarxes socials (instagram @placant_barreres, web de Placant Barreres) i als cartells promocionals que pengem a xarxes socials, instituts, centres cívics i espais de socialització de les joves de Sabadell.
  • També estem obertes a valorar idees innovadores que posin de relleu la vostra col·laboració amb el projecte.

Però exactament, en que consisteix el projecte?
De manera resumida, la idea és que les joves de 12-17 anys de Sabadell que participin d'aquest taller (de 8 sessions en total), estiguin interessades en seguir practicant el rugbi i hagin mostrat un compromís amb la seva assistència, podran accedir a l'Escola de Rugbi del Vallès (Sabadell Rugby Club – Club Rugby Sant Quirze), sense que l’aspecte econòmic de les seves famílies suposi una barrera addicional.

Cada 2 mesos es va canviant de barri, per així poder donar l’oportunitat a totes les joves de la ciutat i que el projecte sigui conegut pel màxim de ciutadanes possible.

Qui col·labora amb “Placant Barreres”
Cal remarcar que aquest projecte compta amb l’inestimable col·laboració de:
·         Sabadell Rugby Club
·         Club de Rugby Sant Cugat
·         Ajuntament de Sabadell (regidories d’Acció Social, Joventut i Esports)

D’ACORD! VULL COL·LABORAR! Com ho fem?
Qualsevol col·laboració és benvinguda. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per
- correu electrònic: placantbarreres@gmail.com
- Telèfon: +34 697 34 10 17
- Perfil d’instagram: @placant_barreres
i concretem una trobada on us podem detallar més el nostre projecte i acordar la col·laboració entre “Placant Barreres” i la vostra empresa.


 EQUIP EDUCATIU DE “PLACANT BARRERES”