QUI SOM?
"Placant Barreres" és un projecte impulsat el gener del 2019, en el que el rugbi serveix com a eina de foment de valors en col·lectius amb risc d'exclusió. Es tracta d'un projecte amb una tasca integradora, preventiva i educativa dirigit a joves de 12 a 17 anys en risc d'exclusió social de la ciutat de Sabadell.Es pretén estimular i potenciar el desenvolupament de la seva personalitat així com la normalització de les habilitats socials, afectives i motrius, vinculant els valors del rugbi i els hàbits saludables a aquest procés educatiu.
EQUIP EDUCATIU


L'equip d'educadores que formem part del projecte "Placant Barreres” està format per professionals de l'àmbit educatiu i social, i a més, jugadores i jugadors de rugbi.

FRANCISCO JAVIER BENITO
Coordinador General
Educador-entrenador Joves

- Graduat en Educació Social (UOC, Barcelona)
- Tècnic Superior en Integració Social (IES La Serreta, Rubí. Barcelona)
- Jugador del Sabadell Rugby Club

Ha treballat en diversos àmbits com infància, joves i famílies en risc d'exclusió social i persones amb discapacitat intel·lectual.


ELISABET GRANÉ
Coordinadora PLACANT BARRERES Joves
Educadora - Entrenadora Joves

- Tècnica Superior en Integració Social (IOC, Barcelona)
- Entrenadora Nivell 1 - World Rugby
- Jugadora del Club de Rugby Sant Cugat

Ha treballat com a TIS amb infants i adolescents amb discapacitat intel·lectual i transtorns de conducta. També imparteix classes d'autodefensa feminista amb el Col·lectiu d'Autodefensa Biterna.LAURA PLIEGO NIEVA
Coordinadora PLACANT BARRERES Salut Mental

- Educadora Social  (UAB, Barcelona)
- Tècnica Superior en Integració Social (INS Eugeni d'Ors, Barcelona)
- ex-jugadora del Club de Rugby Sant Cugat)


S'ha especialitzat en el treball en el cap de la Salut Mental en Adults, És l'encarregada de denvolupar la nova línia d'actuació de Placant Barreres, que vol fer arribar el rugby a persones amb dificultats en el desenvolupament intel·lectual i amb transtorns mentals.