Premi “Integració Social a Través de l’Esport 2023” Ajuntament de Sabadell

Premi “Valors 2023” Federació Catalana de Rugby

ESCALFANT MOTORS PER ALS TALLERS DE L’ANY 2020


El projecte de Placant Barreres segueix endavant, i amb l’arribada del nou any, tonem a engegar els tallers d’iniciació al rugby per a joves entre 12 i 17 anys. Cal recordar que, encara que el projecte estigui destinat a joves (nois i noies) principalment en risc d’exclusió social, aquest està obert a totes aquelles joves que vulguin provar aquests nou esport.

Durant els mesos de gener, febrer i març tornarem al barri de Can Puiggener, on va començar el projecte i va tenir molt bona rebuda per part de les veïnes i entitats del barri.

Després de Can Puiggener, serà el torn de Sant Oleguer durant els mesos de maig, juny i juliol. L’any passat, el gruix de joves que van omplir el taller de Sant Oleguer estava compost per joves de l’institut Ribot i Serra i de l’Alberg per a menors estrangers no acompanyats, i que va ser tot un èxit de participació.

Aquest any, hi haurà varies novetats que cal tenir en compte:

  • L’Alejandro no pot continuar a l’equip per motius professionals, però s’incorpora l’Eduard, que ha estat vinculat al món de l’esport sabadellenc i a projectes d’esport i inclusió social.
  • L’Ajuntament de Sabadell i el Sabadell Rugby club seguiran col·laborant amb el projecte fent que les joves de famílies famílies amb menys recursos econòmics puguin seguir practicant el rugby de manera gratuita; però a més, enguany comptem amb la col·laboració del Club de Rugby Sant Cugat, que actualment acull a dos joves sub18 apadrinats per Placant Barreres.
  • Aquest any podrem oferir un berenar saludable després de cada entrenament a les joves que participin dels tallers, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.
  • Sabem que el Sabadell Rugby Club esta començant a treballar en l’escola de rugby… així que esperem que les properes joves que surtin del projecte, puguin passar directament al club de la ciutat.

Aviat tindreu més noticies i horaris concrets!

 


NOTÍCIA ANTERIOR

SEGÜENT NOTÍCIA