Premi “Integració Social a Través de l’Esport 2023” Ajuntament de Sabadell

Premi “Valors 2023” Federació Catalana de Rugby

LES PRIMERES JOVES DE PLACANT BARRERES S’INCOPOREN AL SABADELL


El curs passat, 75 joves de Sabadell (57 nois i 18 noies) van passar almenys en una ocasió pels tallers de rugbi organitzats per Placant Barreres. D’aquestes, s’ha proposat becar-ne a 8, i dos ja s’han incorporat als seus nous equips.
 
Ja hem començat la temporada 2019-2020, i la Míriam i en Nil han realitzat una gran feina en els tallers de Placant Barreres, fet que els ha permès rebre la beca del Sabadell Rugby Club i l’Ajuntament de Sabadell per poder jugar a rugbi durant aquest curs.
 
La Míriam s’ha incorporat a l’equip femení del Sabadell Rugby Club i podrà participar dels partits oficials, ja que en la categoria femenina, les jugadores poden jugar als equips sènior a partir dels 16 anys. Al juny va disputar el seu primer partit i va demostrar les seves grans capacitats.
 
Per la seva banda, en Nil encara no ha fet els 18, i per tant no pot jugar partits oficials amb l’equip masculí del Sabadell, tot i que si ha jugat alguns amistosos, i la seva adaptació al joc i al grup ha estat excel·lent. Durant aquesta temporada, combinarà entrenaments amb el sènior i amb l’Escola de Rugby del Vallès, on participarà de la categoria de formació per seguir treballant les seves habilitats.
 
Durant les properes setmanes, Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell seguirà treballant en les propostes de beca de les altres joves que aspiren a poder fer el pas que han fet en Nil i la Míriam, i poder-se incorporar a l’Escola de Rugby del Vallès i al Sabadell Rugby Club.
 
Properament, també, anunciarem els tallers d’aquest curs escolar. De moment podem confirmar que durant els mesos de gener, febrer i març tornarem al barri de Can Puiggener, i abril, maig i juny a Sant Oleguer. Restem a l’espera de poder trobar l’espai per als tallers d’octubre, novembre i desembre.

NOTÍCIA ANTERIOR

SEGÜENT NOTÍCIA