Premi “Integració Social a Través de l’Esport 2023” Ajuntament de Sabadell

Premi “Valors 2023” Federació Catalana de Rugby

AQUEST FEBRER TORNEN ELS TALLERS A CAN PUIGGENER!


Si ja heu treballat amb nosaltres, ja coneixeu el nostre projecte. Si no és el cas, deixeu que us expliquem ràpidament en que consisteix aquest:

“Placant Barreres” és un projecte innovador a la ciutat i que es pot emmirallar en altres projectes basats en el rugbi i el foment dels valors d’aquest esport en col·lectius amb risc d’exclusió.

Es tracta d’un projecte amb una tasca integradora, preventiva i educativa dirigit a joves de 12 a 17 anys en risc d’exclusió social de la ciutat de Sabadell.

Es pretén estimular i potenciar el desenvolupament de la seva personalitat així com la normalització de les habilitats socials, afectives i motrius, vinculant els valors del rugbi i els hàbits saludables a aquest procés educatiu.

És imprescindible remarcar que aquesta oportunitat que s’ofereix no suposarà cap cost per a les famílies de les joves, per a afavorir la seva participació en el projecte. Podran, així, participar de la vida esportiva d’alguna de les entitats que donen acollida a aquest projecte, (Sabadell Rugby Club i Club de Rugby Sant Cugat), a la vegada que es desenvolupen com a ciutadanes participatives de la vida associativa i esportiva de la ciutat, i com a agents actives de la societat.

En resum, la idea és que les joves de 12-17 anys de Sabadell que participin d’aquest taller (de 8 sessions en total) estiguin interessades en seguir practicant el rugbi i hagin mostrat un compromís amb la seva assistència, podran accedir al rugbi federat, subvencionades tant pel Sabadell Rugby Club, el Club de Rugby Sant Cugat i l’Ajuntament de Sabadell. Actualment, 5 joves que van participar d’aquest projecte el curs anterior, estant gaudint de les beques per a poder jugar al rugbi.

El dia 11 de febrer tornem a iniciar la primera tanda de tallers del curs 2019-2020, en el barri de Can Puiggener, de 19.00 a 20:00. Així que us convidem a fer arribar aquesta iniciativa a totes aquelles joves que creieu que els hi pot ser d’utilitat.

De cara al tercer trimestre, es realitzaran també una segona tanda de tallers a Sant Oleguer, on l’any passat van tenir un èxit aclaparador.

Si voleu conèixer més sobre el projecte, podeu visitar la nostra web www.placantbarreres.org o els nostres perfils de Twitter i Instagram (@placantbarreres).

Qualsevol dubte, us podeu dirigir al nostre correu placantbarreres@gmail.com.

Moltes gràcies per la vostra atenció i fins aviat!


NOTÍCIA ANTERIOR

SEGÜENT NOTÍCIA