Premi “Integració Social a Través de l’Esport 2023” Ajuntament de Sabadell

Premi “Valors 2023” Federació Catalana de Rugby

DISCAPACITAT

RUGBI INCLUSIU

Parlar de rugbi i inclusió és redundant en si mateix, ja que no existeix “un lloc de trobada” més inclusiu que el rugbi. Totes i cada una, en mesura de les seves possibilitats, aporten esforç amb la finalitat que tot funcioni. I tot és “un lloc de trobada” on jugar per gaudir dins dels valors del rugby. Per tant, tenim els mateixos drets i les mateixes obligacions alhora de practicar aquest esport.

Placant Barreres oferim un taller de rugbi inclusiu de dues hores amb l’objectiu de treballar les habilitats socials, la cooperació i sobretot per gaudir compartint.

RUGBI ADAPTAT

Quan parlem de rugbi en l’imaginari col·lectiu venen imatges de jugadors homes cisheteronormatius, però la realitat va més enllà d’aquest estereotip, pensar en rugbi per nosaltres és imaginar un esport on totes les persones hi poden particpar sense condicinants per les seves capacitats. Totes i cada una, en mesura de les seves possibilitats, aporten esforç amb la finalitat que tot funcioni. I tot és “un lloc de trobada” on jugar per gaudir dins dels valors del rugby. Per tant, tenim els mateixos drets i les mateixes obligacions alhora de practicar aquest esport.

Placant Barreres oferim un taller de rugbi adaptat de dues hores amb l’objectiu de treballar les habilitats socials, la cooperació i sobretot per gaudir compartint.