INFANTS I JOVES

JOVES I ESPORT:

Foment de l’activitat física en l’adolescència

L’exercici físic i l’esport són un dels principals recursos dels quals disposem les educadores per a la prevenció de les conductes de risc, com ara el consum de drogues. La pràctica esportiva regular ajuda l’adolescent a gestionar el seu temps d’oci, fent-ho des d’una opció saludable.

 

Placant Barreres oferim un taller dinàmic dirigit a joves entre 12-18 anys amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables, el foment de la pràctica esportiva i el foment de la igualtat de gènere en el món de l’esport mitjançant activitats participatives i amenes

TASTET DE RUGBI

Placant Barreres oferim una sessió esportiva d’iniciació al rugbi on infants i joves podran conèixer aquest esport i els seus valors, fomentant així unes habilitats socials i físiques saludables. Són sessions lúdiques on es fa especial incidència en els beneficis de salut i socials i els valors que aporta aquest esport.

S’introdueixen els conceptes bàsics dels rugbi, així com la seva normativa, fent especial èmfasi als valors vinculats a aquest: Integritat, passió, solidaritat, disciplina i respecte. Tot això es treballa amb jocs on s’introdueix per primer cop la pilota ovalada i fomenten la participació, el respecte, confiança i solidaritat del grup.

DONES I ESPORT (Joves)

Un espai per debatre i reflexionar per entendre d’on venim i construir un espai esportiu segur i sa per a totes.

Placant Barreres oferim un taller dinàmic amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre les dones i dotar de context històric l’esport femení. Possibilitat de tallers mixtes i no mixtes i enfocat a un públic jove.