Premi “Integració Social a Través de l’Esport 2023” Ajuntament de Sabadell

Premi “Valors 2023” Federació Catalana de Rugby

JA HEM ARRIBAT A L’EQUADOR DE LES SESSIONS A CAN PUIGGENER


Ahir dimarts 3 de març vam fer la 4a sessió del taller de Can Puiggener, i això significa que hem arribat a la meitat de les sessions que Placant Barreres realitzarà en aquest barri. Ahir, a més, va ser una sessió especial, ja que vam comptar amb dos entrenadors de luxe: Joel Moraira i Alex Rodríguez, jugadors del primer equip del Sant Cugat.

Durant aquestes 4 sessions, ja han passat pel taller 29 joves dels barris de Can Puiggener, Ca n’Oriach, Can Deu, Concòrdia i Creu Alta de Sabadell. D’aquestes 29, s’ha fet un grup estable d’unes 20 joves que han après els fonaments bàsics del rugby, fent especial incidència en el seu caràcter formatiu i generador de canvis, fent que l’aplicació dels valors del rugby vagi més enllà de la paraula, sinó esdevingui l’autèntica clau de volta per a generar un procés educatiu i integrador

També hem gaudit de la presència d’en Nil en un parell de sessions, un dels primers joves que va sortir de Placant Barreres, i que actualment juga cedit al Sant Cugat s18, cedit pel Sabadell Rugby Club.

I és imprescindible remarcar que per primer cop, gràcies a El Rebost Solidari de Sabadell, després de cada sessió fem un 3r temps saludable i berenem una peça de fruita mentre compartim entre riures els millors moments de l’entrenament.

Encara ens queden 4 sessions per davant, i moltes sorpreses per seguir amb la motivació ben amunt!

entrenament amb Rodri i Joel CP250202


NOTÍCIA ANTERIOR

SEGÜENT NOTÍCIA