Premi “Integració Social a Través de l’Esport 2023” Ajuntament de Sabadell

Premi “Valors 2023” Federació Catalana de Rugby

CALENDARI DE TALLERS 2019-2020


Els tallers d’iniciació al rugbi es realitzaran, com el curs anterior, als barris de Can Puiggener i Sant Oleguer. Aquests tindran lloc un cop per setmana durant 2 mesos (8 sessions), amb un màxim de 20 joves per taller, per tal de poder garantir una òptima atenció i formació de les educadores cap a les joves.

Cal recordar que Placant Barreres és un projecte amb una tasca integradora, preventiva i educativa dirigit a joves de 12 a 17 anys en risc d’exclusió social de la ciutat de Sabadell. És important remarcar, però, que dels tallers no participen exclusivament joves en risc d’exclusió, sinó que és obert a totes, ja que precisament aquesta és la clau de la integració.

Amb aquest, es pretén estimular i potenciar el desenvolupament de la seva personalitat així com la normalització de les habilitats socials, afectives i motrius, vinculant els valors del rugbi i els hàbits saludables a aquest procés educatiu.

En la finalització de cada taller, aquelles joves que hagin participat en més del 75% de les sessions programades i mostrin interès per seguir gaudint del rugbi, gràcies a la col·laboració del Sabadell Rugby Club i el Club de Rugby Sant Cugat, sense que el factor econòmic suposi un impediment.

La raó d’haver de complir assistència almenys en el 75% de les sessions respon a la importància del compromís i del respecte, no només cap a la feina realitzada i l’aposta que es fa per la seva educació en el temps d’oci, sinó també com a mostra de respecte cap a les seves companyes.

 

📍CAN PUIGGENER:
📅De l’11 de febrer al 31 de Març

CP 2020 - Placant Barreres (1)

📍SANT OLEGUER
📅Del 30 d’abril al 18 de juny

SO 2020 - Placant Barreres (2)


NOTÍCIA ANTERIOR

SEGÜENT NOTÍCIA